Sandėlyje

Multi-Purpose Valdovas Studentams Matematikos, Piešimo Valdovas Geometrines Brėžinio Šabloną, Tikslią Skalę Aišku, Liniuotės Matavimo

(0 Klientų atsiliepimai)
Kaina: €8.94 €4.47

SKU: p10132

Aprašymas Ir Funkcijos:

Šis matavimo šabloną valdovas yra perfect for you naudoti, kuri gali patenkinti savo braižybos ir matavimo poreikius kasdieniam naudojimui.

1. Pagaminti iš kokybės medžiagos PP, labai patvarus, lengvas ir nešiojamas.

2. Ji gali padėti atkreipti kampo kreives, horizontaliai lygiagrečių linijų ir vertikalių lygiagrečios linijos.

3. Gražus pagalbininkas menininkai, studentai, modelio kūrėjai, ar dizainerių.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Matavimo Šabloną Valdovas

Medžiaga: PP

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: Šoninis Ilgis: Apie 12 cm/ 4.7

Pakavimo Sąrašas:

1*Matavimo Šabloną Valdovas

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Multi-Vaidmenį Valdovas: galite naudoti savo matavimo šabloną liniuote nubrėžti norimą modelius, matlankis, kampo kreives, horizontaliai lygiagrečių linijų ir vertikalių lygiagrečios linijos.

2.Praktiškas Dizainas: Kiekvienas centimetras yra apvalios angos piešimo ratą ir elipses; Jos mastą, akivaizdu, nėra lengva nerijos, ir lengva stebėti.Taigi, galite naudoti, siekiant padėti jums padaryti.

3.Platus Naudoti Svyruoja: Mūsų geometrinis valdovas tinka menininkams, studentams, modelio kūrėjai, ar dizaineriai, kuris yra geras pagalbininkas jūsų darbas ar studijos ir gali kurti savo vadovą įgūdžius ir vaizduotę.

4.Geros Kokybės Medžiaga: Mūsų valdovas yra patvarus, lengvas, nešiojamieji ir aiškus, nes jis yra pagamintas iš kokybiškų PP medžiaga, todėl jūs niekada ignoruoti kai kurių svarbių skaičių ar tekstą.

5.Puikiai tinka Piešti: Jūs galite naudoti mūsų daugiafunkcinis valdovas atkreipti visų ženklų lengvai.Jis yra greitas, tikslus, ir neturi jokių pagalbinių linijų.Taigi, jūs galite naudoti ją lengvai.

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Atsiliepimai taigi produktą mūsų klientams

Jums taip pat patiktų

140mm 14cm PWM Kompiuterio korpuso Ventiliatorius Vanduo-Aušinimo Vanduo Kietas 14025 RF-AP140-FP 12V 1800RPM 140X140X25mm

€14.51

modelis:rf-ap140-fp dydis:140x140x25mm įtampa:dc 12v srovė:a 0.35 guolis-skysčio guolis rotacija:1800rpm 4-pin

Pridėti į krepšelį

M17F 3 VNT Periwinkle Plokštės Quilting Šablonai Hangable Buitinės Siuvimo Mašinos

€5.89 €3.83

savybės: ootdty visiškai naujas ir aukštos kokybės puiki dovana: sukurti visų rūšių spalvingas ir unikalūs modeliai, gėlės, patogiai ir praktiškai, ar pirkti jį, kaip puiki dovana idėja profesionalių siuvėjų, mokinių, arba pasidaryk pats siuvinėjimo gerbėjai! lengva naudoti: šablonus lengvai nuslysti per audinys, kol slėgis yra taikomas.tada, jie turi audinio vietoje,

Pridėti į krepšelį

30PCS Medienos Žymos Tuščią Rinkinys Amatų Nebaigtų Medienos Žymes Puslankiu Trikampis Žymą Kutai

€13.19 €9.24

30pcs medienos žymos tuščią rinkinys amatų nebaigtų medienos žymes puslankiu trikampis žymą kutai, ką jūs gausite - rinkinį sudaro 30 medinių žymas ir 30 kutai, pakankamą kiekį, kad atitiktų jūsų įvairių skaitymo ar crafting poreikius. 3 stilių pasirinkti - stačiakampio formos, pusapvalės, ir trikampio žymos galite pasirinkti iš; jūs galite rašyti palaiminimai arba parengti savo mėgstamus

Pridėti į krepšelį

10vnt 100% originalus naujas sandėlyje LP2953IM

€5.59

anjixin co.,ltd yra didelė kompanija, 10 metų,visų daiktų mūsų parduotuvėje yra 100% originalios naujos,mes tikimės, kad kiekvienas klientas, gali būti patenkinti.

Pridėti į krepšelį

Kawaii Mediniai Studentų Dovana Piešimo Įrankis, Mokyklinės Prekės, Biuro Animaciją Tiesiai Valdovas Katės Letena Valdovas Matavimo Įrankis

€0.87 €0.61

tipas:katės letena valdovas medžiaga:mediena spalva:kaip nuotraukoje parodyti dydis:15cm paketų sąrašo:1pc valdovas pastaba: 1.tikrasis spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. 2.dėl vadovo matavimo, dydis gali turėti 1-2cm skirtumas.

Pridėti į krepšelį